Parkwood Baptist Church

Gastonia, NC

Project Description

Parkwood Baptist Church contacted Equip Studio to breathe some fresh design ideas into their future Children’s Lobby and Check-in Space. Although it was a very small area that was being renovated, the design provided much more open space for the growing children’s ministry. The design was inspired by the client’s vision to have a modern, but approachable space. A space that looked sleek, felt natural, and provided clear circulation. In order to achieve all those goals, reclaimed wood was used as the focal design piece. Introducing clean lines into the millwork and wall details provided the directionality they were looking for. This space opened in Summer 2015.

Details

Date:

2015

Square Footage:

1,000 SF

Contractor:

Not Provided

Image Credits:

Equip Studio