North Greenville University – Neves Hall

Tigerville | SC

The leadership of North Greenville University desired to consolidate their student services into one central location on campus. Looking for help, NGU turned to Equip Studio once again. The provided solution required a complete renovation to Neves Hall, an existing administration building on campus that had previously served as a student dining hall. The design brought everything from Financial Aid to Student Accounts into one location and created a better and more clearly defined experience for the students. Understanding NGU’s desire for a more modern, updated approach to facility design, Equip Studio incorporated a range of neutral grey tones and pops of NGU Red to create a space that was warm and welcoming to students as they embarked on their college experience.

Date:

2020

Square Footage:

9,500 SF Renovation

Contractor:

Trehel Corporation

Furniture:

Interior Elements

Image Credits:

Equip Studio