First Baptist Simpsonville – Downtown

Simpsonville | SC

With the goal of improving security and streamlining wayfinding at First Baptist Simpsonville‘s downtown campus, Equip Studio curated a renovation strategy that opened up classrooms and accommodated a larger area for family check-in activity. Navigation from this newly-established starting point was defined using coordinating colors across wall paint and flooring sections. An existing gym was also converted into a new large group space for children. In an effort to create a more intimate setting appropriate to the scale of the children using the space, ceiling clouds and dark ceiling paint were used to visually lower the height of the room.

Date:

2016

Square Footage:

5,000 SF

Contractor:

Chuck Griffith

Image Credits:

Equip Studio